Algemene header

Bekijk onze occasions

Over Vohamij

In 1972 opgericht als dochterbedrijf van Gebr. de Vor Achterveld B.V. (importeur van o.a. Fendt tractoren) is Vohamij in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend mechanisatiebedrijf in de regio.

Vohamij officieel dealer van diverse merken

Fendt 724Ons bedrijf met een bezetting van ± 30 personen opereert regionaal en wel op drie markten. Op de land- en tuinbouwmarkt met topmerken als Fendt, Valtra, Neubauer, Fella, Bauer, Lely, Thaler, Agrifac, Maschio, Bogballe, Lemken, Amazone, Irriland, Wifo en Evers.

 

 

HYUNDAI 18L-7MOp de intern transportmarkt met topmerken als Hyundai, Komatsu, Prins, Atlet, Irion, Meclaen, JLG, Haulotte, Indapp, Wifo, Kaup. Op tuin- en parkmachines voeren wij een integraal pakket. Dit met gerenommeerde merken als Massey Ferguson, Schliesing, Thaler, Maschio, Bauer.

 

 

Eigen service

Service in de breedste zin van het woord (24 uurs service 7 dagen per week) daar gaat het om bij Vohamij. En dat betekent meer dan perfect uitgevoerde reparaties, servicebeurten, keuringen of het vervangen van onderdelen.

Snelle bereikbaarheid en aanwezigheid ter plaatse van vakbekwame monteurs en lage onderhoudskosten zijn minstens zo belangrijk. Daarbij spreekt Vohamij de taal van de professional.  En dat betekent duidelijke taal voor kenners.

 

CE-keur

Alle machines worden door Vohamij geleverd conform de laatst geldende Europese richtlijnen en machine-richtlijnen en voldoen daardoor aan alle door de overheid vastgestelde verplichtingen.

VA-keur logo

VA-keur

Veilig materieel om mee te werken. Dat wilt u toch ook? Niet alleen voor u zelf. Maar juist ook voor uw personeel, want daar bent u, als werkgever verantwoordelijk voor. Als VA-keurbedrijf is Vohamij de geschikte partner om uw machines periodiek te laten keuren. Dit gebeurt volgens de veiligheidseisen uit Richtlijn Arbeidsmiddelen, NEN 3140 en voertuig reglement. De gekeurde machines zijn herkenbaar aan de VA-keursticker; een waarborg voor veiligheid.

 

Originele onderdelen

Zelfs onze machines hebben wel eens onderdelen nodig. En het verkrijgen van originele onderdelen is beslist niet moeilijk. Bij Vohamij is een ruime voorraad onderdelen te verkrijgen. Het kan natuurlijk voorkomen dat Vohamij het onderdeel niet op voorraad heeft.

Vohamij zorgt dan voor een bestelling uit het Europese Onderdelen Magazijn en eventueel voor tijdelijke vervanging van landbouwmachines. Stagnatie kennen kenners immers niet.