18

Bekijk onze occasions

Werkplaats

Vohamij is officieel dealer van diverse merken, waaronder KOMATSU, ATLET, HYUNDAI

Een deel van ons wagenparkMet meer dan 35 jaar ervaring is Vohamij uw betrouwbare heftruck-dealer. Reparaties, onderhoud en keuringen (VA-Keur) aan elektrische, diesel en LPG vorkheftrucks, hand- en elektrische pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, verreikers en hoogwerkers worden door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Ongeacht het merk, u kunt altijd bij Vohamij terecht voor vakkundige service.


Service

Service in de breedste zin van het woord, 24 uur per dag, 7 dagen per week, daar gaat het om bij Vohamij. Wij beschikken over een servicenetwerk  van vijf goed ingerichte servicebussen. Zo kan er snel iemand ter plaatse zijn indien zich storingen voordoen. Vohamij staat voor meer dan perfect uitgevoerde reparaties, service-beurten, keuringen (VA-keur) en het vervangen van onderdelen.

Van belang zijn korte en duidelijk aanspreekpunten en een snelle bereikbaarheid; direct en persoonlijk. Daarnaast zijn vakbekwame monteurs met de juiste expertise en lage onderhoudskosten minstens zo belangrijk. Vohamij spreekt de taal van de intern-transportwereld, dat betekent duidelijke taal voor kenners.

 

Werkplaats

Mochten er zich grote reparaties en of schades voordoen, dan kunnen wij zorgen dat de machine met onze eigen vrachtauto wordt opgehaald en kan er (in overleg) een andere truck bij u geplaatst worden zodat uw werk kan doorgaan. De reparatie wordt dan in onze goed ingerichte werkplaats uitgevoerd.

Storingen voorkomen

Om storingen te voorkomen adviseren wij om uw truck te laten onderhouden en niet te besparen op preventief onderhoud. Voorkomen is beter dan genezen!

 

Voor storingen buiten werktijd (na 17.00 uur) kunt u ons bereiken op nummer 06-533 54 867.

 

Serviceabonnement

Als u niet meer de zorg wilt hebben over uw intern transportmaterieel en altijd de beschikking wilt hebben over goed onderhouden en gekeurde machines, heeft u de mogelijkheid voor het afsluiten van een serviceabonnement. Hierin geeft u aan hoeveel beurten u wenst, afhankelijk van inzet en draaiuren. Ook geeft u aan in welke maand u deze uitgevoerd wilt hebben. Wij nemen vervolgens voor elke beurt contact met u op over het uit te voeren onderhoud.

Onderhoudscontract

U kunt zelfs nog een stap verder gaan en een onderhoudscontract afsluiten waarbij het volledige onderhoud en eventuele storingen vooraf worden afgekocht. U betaalt dan een bepaald bedrag per draaiuur. Dit biedt een optimale mobiliteitsgarantie.

 

Veiligheidskeuringen

VA-keur

Veilig materieel om mee te werken, dat wilt u toch ook? Niet alleen voor u zelf, maar juist ook voor uw personeel, want daar bent u, als werkgever, verantwoordelijk voor. Als VA-keurbedrijf is Vohamij de geschikte partner om uw machines periodiek te laten keuren. Zowel voor hoogwerkers, verreikers als acculaders.

VA-keur logo

VCA-gecertificeerd

Uiteraard denken wij niet alleen aan de veiligheid van u, maar ook aan onze eigen veiligheid.
Dit betekend dat wij VCA gecertificeerd zijn en elk jaar gecontroleerd worden door de KEMA/DEKRA.