shutterstock_3394916

Bekijk onze occasions

Atlet Tergo UMS/UHD/UHX TF: dubbel diepe opslag

Atlet's nieuwe generatie reachtrucks voor zwaar gebruik omvat speciaal ontworpen modellen met telescoopvorken voor dubbel diepe opslag. Dankzij de compromisloze stabiliteit, prestaties en ergonomie van deze trucks blijft de productiviteit van uw magazijn op peil.

Vergeleken met conventionele technieken hebben de Tergo reachtrucks met telescoopvorken ongeveer 25% minder ruimte voor hetzelfde opslagvolume nodig. Met speciale hydraulische voorzetstukken is het mogelijk om twee pallets diep te reiken vanuit een en dezelfde gang.
De UMS-TF is de perfecte, veelzijdige partner voor de meeste werkzaamheden met hefhoogtes tot 8,95 meter. Voor nog zwaardere klussen is er de robuuste UHD-TF, die ladingen tot 11,5 meter kan hanteren. De nauwkeurige bediening en de buitengewone stabiliteit van de mast en het chassis dragen bij tot een uitstekende controle bij het heffen en stapelen. De schuine balken in de beschermkap, de kantelstoel en de neigende Pro Vision mast met geïntegreerde hydraulica bieden een zeer goed zicht, zodat goederen veilig en snel gehanteerd kunnen worden. Voor magazijntoepassingen op het hoogste niveau kiest u de stabiele UHX-TF die tot 12,1 meter hoogte kan heffen.

De ergonomie is van absolute wereldklasse. Dankzij Atlet's unieke ministuur met zwevende armsteun, op meerdere punten aanpasbare bestuurdersomgeving, intuïtieve bediening, ruime cabine en handsfree richtingsbesturing kan de bestuurder zo efficiënt en veilig als mogelijk werken.

Tal van extra's zoals Active Spin Reduction (ASR), Level Assistance System (LAS), Ergologic bestuurdersinterface, Fast Track batterijwisselsysteem, laadwielremmen, videocamera en vrieshuiscabine completeren deze reachtrucks, die waarschijnlijk de meest 'persoonlijke' ter wereld zijn.

Overige specificaties van de Tergo TF:

  • Atlet Modular Design Concept; hoogste first time fix rate
  • Wisselstroommotor; minder onderhoud plus maximale acceleratie en rijsnelheid
  • Stability Support System (S3)
  • Dynamic Cornering Control (DCC)
  • ATC3 regeleenheid met ingebouwde diagnosefunctie en PIN-code voor optimale persoonlijke prestatie-instellingen

 

Wij bieden u ook de mogelijkheid voor het huren van middelen voor korte of langere periode.

Lees meer over onze huur / leasing mogelijkheden »

Offerte aanvragen voor: Atlet Tergo UMS/UHD/UHX TF: dubbel diepe opslag