shutterstock_3394916

Bekijk onze occasions

Atlet Tergo UMS/UHD/UHX

Met Atlet's nieuwe generatie reachtrucks voor zwaar gebruik bereikt u het hoogste niveau van efficiëntie in uw magazijn. Deze trucks, die helemaal rond de bestuurder zijn ontworpen, passen zich aan de behoeften van uw bedrijf aan en bieden ergonomische voorzieningen van wereldklasse. Ontdek de meest persoonlijke reachtrucks ter wereld: voor 100% gericht op uw magazijnwerkzaamheden.

De Atlet Tergo UMS/UHD/UHX is een echt universele reachtruck, ontworpen om non-stop vrijwel elke zware magazijntaak te verrichten. De veelzijdige UMS voert uw intensieve werkzaamheden moeiteloos uit en is daarom ideaal voor intern transport en stapelen tot 2.000 kg. Voor nog zwaardere taken, met een hefhoogte tot 11,5 meter of ladingen tot 2.500 kg, is de robuuste UHD de beste keus. Als uw magazijn ook stellingen tot 12,1 meter hoogte bevat, vindt u in de uiterst stabiele en hoogstapelende UHX een uitstekende 'partner'. Al deze modellen doen hun werk in vrijwel elke omgeving, inclusief koelhuizen.

Deze serie reachtrucks is ook het meest ergonomisch. Dankzij Atlets' uniek ministuur met zwevende armsteun, op meerdere punten aanpasbare bestuurdersomgeving, intuïtieve bediening, kantelstoel en uitstekend zicht, kan de bestuurder zo efficiënt en veilig mogelijk werken.

Met een topsnelheid van 12,5 km/u (optioneel 14,5 km/u) is de Tergo een van de snelste reachtrucks ter wereld. Tal van innovatieve extra's, zoals Active Spin Reduction (ASR), Level Assistance System (LAS), Ergologic bestuurdersinterface, Fast Track batterijwisselsysteem, laadwielremmen, videocamera en vrieshuiscabine, completeren deze reachtrucks, die waarschijnlijk de meest 'persoonlijke' ter wereld zijn.

Overige specificaties van de Tergo:

  • Atlet Modular Design Concept; hoogste first-time fix rate
  • Wisselstroommotor; minder onderhoud plus maximale acceleratie en rijsnelheid
  • Stability Support System (S3)
  • Dynamic Cornering Control (DCC)
  • ATC3 regeleenheid met ingebouwde diagnosefunctie en PIN-code; optimale persoonlijke prestatie-instellingen

 

Wij bieden u ook de mogelijkheid voor het huren van middelen voor korte of langere periode.

Lees meer over onze huur / leasing mogelijkheden »

Offerte aanvragen voor: Atlet Tergo UMS/UHD/UHX